Azlan distribueert Quest Software SVG

Azlan heeft met Quest Software SVG een distributiecontract getekend voor België en Luxemburg. De SVG-divisie van Quest was vroeger bekend onder de naam Vizioncore.
 

Quest Software SVG (Server Virtualization Group) biedt oplossingen die het beheer van virtuele omgevingen van VMware en Microsoft eenvoudiger maken. Bedrijven verhogen de ROI van hun investering in virtualisatie dankzij de toevoeging van onder meer disaster recovery, opslagoptimalisatie, P2V/V2V-conversies, performantiemonitoring, enzovoort.
 

Uitbreiding naar Belux
Azlan, de enterprisedivisie van Tech Data, neemt Quest Software SVG in distributie voor België en Luxemburg. Het bedrijf voerde de producten eerder al in Nederland. De opgebouwde expertise komt nu ook de Beluxpartners ten goede. “Quest SVG biedt naast de management- en back-upoplossingen ook een directe link van VMware naar de System Center Operations Manager van Microsoft”, zegt Peter Hoekstra, directeur Benelux bij Azlan. “Daarmee biedt Quest SVG een totaaloplossing voor virtualisatie en systeembeheer.”
 

De samenwerking met Azlan past in de ambitieuze groeistrategie van Quest Software SVG. Via het contract met Azlan wil het bedrijf in België en Luxemburg marktaandeel verwerven.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business