Verwijder virussen in 6 stappen

 

Verwijder virussen
Wie met een met malware geïnfecteerde pc zit – en ooit gebeurt dat, ondanks al je voorzorgen – moet terugvallen op gespecialiseerde tools en technieken. Weg virus!

Baas over je thuisnetwerk
De meesten zijn al blij als draadloos internet gewoon werkt. Maar met de juiste tools haal je echt het maximum uit je al dan niet draadloze thuisnetwerk. We geven tientallen tips en trucs voor de netwerkbeheerder in spé!

Webhosting
Hoe kan een webhoster zich vandaag nog onderscheiden? We zetten het aanbod van Belgische en Nederlandse webbedrijven tegenover elkaar, en geven advies over waar je je website het best parkeert.

Smartphones
Toetsenbord of touchscreen? Groot of klein? Android, iOS of toch Windows Phone? Onze telefoonexpert vertelt welke smartphone je moet overwegen.

Vakantiegadgets
Wie op vakantie vertrekt wil niet alleen onderweg maar ook ter plekke kunnen genieten van zijn digitale media en favoriete tv-kanalen. Met deze tips en oplossingen breng je dat eenvoudig zelf voor elkaar. 

Gratis cd-rom met 3DMark Vantage + antivirustools

Wie kent 3DMark Vantage niet? Deze benchmark van Futuremark is nog altijd de de facto standaard voor het meten van de 3D-prestaties van een Windows-computer. Zelf gebruiken we 3DMark al vele jaren in ons testlab. Futuremark gaf PC Magazine de toestemming om de Basic Editie van deze DirectX 10 benchmark uit te delen aan zijn lezers. Laat ons zeker weten wat je scores zijn via onze Facebook-pagina (www.facebook.com/pcmagbenl).

Verder vind je op deze cd-rom een selectie tools voor het opsporen en verwijderen van malware. Onmisbaar voor iedere serieuze computergebruiker. Hou het veilig!

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business