Wie veel presentaties geeft, ontkomt niet aan een projector. Gelukkig zijn die dingen kleiner dan ooit en sommige exemplaren kun je zelfs kwijt in je jaszak. Fujitsu maakt het je echter nog gemakkelijker met een projector die past in het uitbreidingsslot van een notebook. De Bay Projector is een optie op de Lifebook P771 en […]

Advertentie

Wie veel presentaties geeft, ontkomt niet aan een projector. Gelukkig zijn die dingen kleiner dan ooit en sommige exemplaren kun je zelfs kwijt in je jaszak. Fujitsu maakt het je echter nog gemakkelijker met een projector die past in het uitbreidingsslot van een notebook.

De Bay Projector is een optie op de Lifebook P771 en Lifebook S761 notebookserie en bestaat uit een projectormodule die past in de ruimte waar normaliter de dvd-drive zit. De projector hoeft enkel naar buiten getrokken te worden, en is meteen gebruiksklaar: er hoeven geen kabels te worden aangesloten. Via vaste knoppen zijn helderheid en keystone-correctie in te stellen.

Volgens Fujitsu heeft de projector een resolutie van 800 bij 600 pixels, en kan deze een projectiegrootte aan van 30 inch diagonaal. Verwachter echter geen home cinema ervaring.

Vanaf juli verkrijgbaar voor ongeveer 499 euro (exclusief notebook).