Polycom benoemt Francesco Serra tot Area Sales VP

Polycom heeft Francesco Serra benoemd als nieuwe Area Sales Vice-President (ASVP) voor de Benelux en Frankrijk. Serra moet de technologie voor unified communications van Polycom beter in de markt zetten.

Serra ontwikkelt in nauwe samenwerking met de Europese verkoopdirecteur een nieuwe verkoopstrategie. In die strategie komen alle aspecten van de commerciële verkoopactiviteiten van Polycom aan bod. Het gaat onder meer om de marketing- en channelstrategieën. Polycom wil ook het persoonlijke contact met zijn klanten versterken.

Francesco Serra kwam vorig jaar in dienst bij Polycom als ASVP voor Zuid-Europa. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring in verschillende verkoop- en managementfuncties, onder meer bij Avaya en Siemens ICN.

Innovatie
“Het voorbije jaar was heel belangrijk voor Polycom”, zegt hij. “Ik verheug mij erop de reputatie van Polycom in Frankrijk en de Benelux verder te verbeteren.” Volgens Serra zal Polycom op basis van innovatieve oplossingen het voortouw nemen in de markt van unified communications.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business