Het merk Lenovo staat zelden synoniem voor design, maar met de nieuwe ThinkCentre Edge 91z verrast Lenovo iedereen. Lenovo’s strakke All-In-One is niet enkel design, ook op vlak van prestaties kan deze computer zijn mannetje staan. Specificaties zoals een Intel i7 quadcoreprocessor, AMD Radeon HD 6650 en 8 GB DDR3-geheugen behoren tot de mogelijkheden. Naast […]

Advertentie

Het merk Lenovo staat zelden synoniem voor design, maar met de nieuwe ThinkCentre Edge 91z verrast Lenovo iedereen.

Lenovo’s strakke All-In-One is niet enkel design, ook op vlak van prestaties kan deze computer zijn mannetje staan. Specificaties zoals een Intel i7 quadcoreprocessor, AMD Radeon HD 6650 en 8 GB DDR3-geheugen behoren tot de mogelijkheden. Naast een 1TB harde schijf kun je de All-In-One optioneel voorzien van een 80Gb mSATA SSD. Het 21,5 inchscherm levert een indrukwekkende resolutie af van 1920 bij 1200 pixels, ruim voldoende voor HD-videobeelden te bekijken.

Elk model is voorzien van ingebouwde luidsprekers, een 2 megapixel webcam, zes USB-poorten en een geheugenkaartlezer. De Windows-versie kan zelf worden gekozen. Prijzen starten vanaf 699 dollar in Amerika. Bij ons laat de ThinkCentre Edge 91z nog heel even op zich wachten. Een releasedatum of advies verkoopprijs is nog niet bekend.