Smart Business Strategies 116

In dit nummer leest u:

Dossier Outsourcing
In dit dossier bespreken we hoe outsourcing u kan helpen om u te concentreren op uw kernactiviteiten, en andere goede redenen om activiteiten uit te besteden. We besteden ook ruim aandacht aan het belang van communicatie om de outsourcingrelatie te doen slagen. En last but not least overlopen we het brede aanbod aan outsourcingleveranciers en –modellen.
 

[download_file]

Dossier Business Continuity
Business continuity wordt zelden als een prioriteit of een aangename bedrijfstaak gezien. Toch zijn er voldoende redenen om er zo snel mogelijk werk van te maken. Wij sommen ze voor u op. En we wijzen op enkele tips en valkuilen op weg naar een geslaagd business continuity plan.
 

Dossier Boekhouden
Dit dossier staat – uiteraard – in het teken van de cijfers.We gingen op zoek naar de belangrijkste trend in boekhouden en vatten ze voor u samen in zes kernwoorden. Daarnaast overlopen we tien selectiecriteria om de voor u geschiktste leverancier uit te kiezen.
 

En verder bespreken we de nieuwe domeinnaamextensies, stellen we vast dat WikiLeaks zijn eigen WikiLeaks heeft gekend, gaan we na of e-mail al op zijn retour is, gaan we op zoek naar het plafond van de harde schijf, toenen we zes manieren om uw privacy terug te winnen, vragen we ons af wanneer u best grote schoonmaak houdt in uw bedrijfsgegevens, en overlopen we de vier grootste Photoshop-fouten die ooit op een poster of in een magazine hebben geprijkt.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business