Avnet Technology Solutions heeft een overeenkomst getekend met Motorola Mobility voor de Europese distributie van zijn Home Business-portfolio.   Door de deal zal Avnet optreden als distributeur van de nieuwste HDTV-IP-toestellen, videoinfrastructuur, voice- en datagateways, software en digitale beveiligingsoplossingen van Motorola Mobility. “Motorola is al jaren een belangrijke partner voor ons”, zegt Keith Robinson, Product […]

Advertentie

Avnet Technology Solutions heeft een overeenkomst getekend met Motorola Mobility voor de Europese distributie van zijn Home Business-portfolio.
 

Door de deal zal Avnet optreden als distributeur van de nieuwste HDTV-IP-toestellen, videoinfrastructuur, voice- en datagateways, software en digitale beveiligingsoplossingen van Motorola Mobility. “Motorola is al jaren een belangrijke partner voor ons”, zegt Keith Robinson, Product Business Group Director bij Avnet Technology Solutions. “De nieuwe samenwerking biedt voor beide bedrijven een mooie kans in de IP-TV-markt.”
 

Avnet zal zich met de set-tops van Motorola Mobility onder meer richten op de hotelbranche. Het bedrijf zal daarbij ook technische en logistieke ondersteuning leveren. Andere klanten van de producten van Motorola Mobility zijn telecombedrijven, internetproviders, integratoren en softwareontwikkelaars die rond video-on-demand actief zijn. Avnet zal die partijen technische configuratiedienstverlening aanbieden rond set-tops en andere videoproducten.
 

Meer via het kanaal
Motorola Mobility was naar eigen zeggen op zoek naar meer channel business in Europa. Met de ervaring en de operationele infrastructuur van Avnet als distributeur wil het bedrijf die doelstelling bereiken. Avnet zal het hele Home Business-portfolio van Motorola verdelen. “Zo kunnen we in de snel groeiende IP-TV-markt een compleet aanbod neerzetten”, aldus nog Keith Robinson.

Advertentie