Acronis heeft zijn kanaalteam versterkt met twee nieuwe medewerkers. Selim Ourtani is Sales Engineer voor de Benelux. Michiel van Kasteel is de nieuwe Partner Account Manager voor Nederland. Acronis is een leverancier van oplossingen voor disaster recovery en databescherming voor fysieke, virtuele en cloudomgevingen. Het bedrijf steunt op een netwerk van partners. Selim Ourtani […]

Advertentie

 

Acronis heeft zijn kanaalteam versterkt met twee nieuwe medewerkers. Selim Ourtani is Sales Engineer voor de Benelux. Michiel van Kasteel is de nieuwe Partner Account Manager voor Nederland.

Acronis is een leverancier van oplossingen voor disaster recovery en databescherming voor fysieke, virtuele en cloudomgevingen. Het bedrijf steunt op een netwerk van partners. Selim Ourtani gaat als Partner Account Manager aan de slag voor de Benelux. Hij brengt verkoopervaring en technische kennis mee van bij Dell België, waar hij Technical Sales Representative was voor de Global 500 Accounts van het bedrijf.

Meer business in Nederland
De uitbreiding van het kanaalteam betekent voor Acronis de eerste fysieke aanwezigheid in Nederland. Michiel van Kasteel wordt verantwoordelijk voor de rekrutering van nieuwe Nederlandse partners en voor het vergroten van de aanwezigheid van Acronis in het reseller-kanaal. Van Kasteel werkte eerder onder meer bij Tech Data. Ourtani en van Kasteel rapporteren aan Dirk Raeymaekers, de kanaaldirecteur voor de Benelux.

Advertentie