De PogoPlug Video, een netwerkoplossing die externe opslag beschikbaar maakt voor het netwerk en het internet, komt naar de Benelux. De PogoPlug Video kan elk osplagapparaat, of dat nu een usb-stick of externe harde schijf is, in een webserver veranderen waar gebruikers lokaal opgeslagen bestanden kunnen openen, bewerken en downloaden. De kleine accessoire kan ook […]

Advertentie

De PogoPlug Video, een netwerkoplossing die externe opslag beschikbaar maakt voor het netwerk en het internet, komt naar de Benelux.

De PogoPlug Video kan elk osplagapparaat, of dat nu een usb-stick of externe harde schijf is, in een webserver veranderen waar gebruikers lokaal opgeslagen bestanden kunnen openen, bewerken en downloaden. De kleine accessoire kan ook in RAID-opstelling worden gebruikt: via de functie Active Copy kan automatische synchronisatie plaatsvinden tussen twee aangesloten schijven.

Met de Pogoplug Video is het ook mogelijk om opgeslagen HD-videomateriaal te streamen naar omringende apparaten, zoals pc’s, smartphones en tablets. Omdat de software van de Pogoplug opensource is, heeft een gemeenschap met ontwikkelaars addons ontwikkeld die de functionaliteit verder uitbreiden.

De Pogoplug Video is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 199 euro inclusief btw.

Advertentie