Goedkope dataroaming bij Mobile Vikings

Gsm-operator Mobile Vikings lanceert vandaag nieuwe tarieven voor mobiel internet in het buitenland. In veertien landen betaal je voortaan 50 eurocent per megabyte.

In eigen land is Mobile Vikings vooral bekend omdat je bij elke herlaadbeurt twee gigabyte mobiel dataverkeer mag opgebruiken. Maar met de nieuwe buitenlandtarieven is de operator voortaan ook over de grens de goedkoopste.

De lagere tarieven gelden voor dertien landen. Nederland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Finland, Griekenland, Ierland, Italië, Luxemburg, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de VS. Die laatste is extra interessant, want vaak zijn de standaardtarieven voor dataroaming  nog hoger buiten de EU.

Puur in prijs is Mobile Vikings niet de allergoedkoopste. Zo biedt Proximus een buitenlandbundel aan van 50 megabyte voor 24,20 euro per maand. Maar deze moet je zelf activeren, dekt de VS niet en rekent na die 50 MB 3,63 tot 14,52 euro per megabyte aan.

Klanten van Mobile Vikings hoeven niets te doen om het nieuwe tarief te krijgen. Wie in bovenvermelde landen mobiel internet gebruikt, zit automatisch op 0,5 euro per megabyte. De aanrekening gebeurt per 10 kilobyte.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business