Nieuws

Onze favoriete webshops

25 beste webwinkels, Firefox 4.0 versus IE9, Xperia Play, Repareer zelf je kapotte pc, maak je computergeruisloos, tabletgids, test fotocamera's

Onze favoriete webwinkels

Online winkelen heeft zo zijn voordelen, waaronder betere prijzen en een groter aanbod. Maar niet elke webwinkel neemt het zo nauw met klantvriendelijkheid, actuele voorraad en snelle levering. We pikken er 25 uit in een groot aantal categorieën.

Browsergevecht
Firefox 4.0 en Internet Explorer 9.0 halen hun achterstand in ten opzichte van elkaar en Chrome. Wat doen ze (niet) beter, en hoe snel zijn ze echt?

Tablets
In 2011 krijgt de iPad van Apple pas echt concurrentie. Van de allerkleinste tot de allergrootste tablet, allemaal dingen ze naar de gunst van de digitale consument. Lees ons doortastend overzicht van de opmerkelijkste tablets.

Stille pc
We zetten alle methodes op een rij om eindelijk van die luidruchtige computer af te geraken. Ook notebooks proberen we stiller te maken.

Op de cd: gratis Kaseya IT Toolkit voor 6 maanden

Je moet regelmatig familie of vrienden met kapotte computers uit de brand helpen? De Kaseya IT Toolkit is dan een welkome tool voor het op afstand oplossen van computerproblemen. Alle controle gebeurt immers volledig vanuit de webbrowser. Dankzij PC Magazine kun je deze handige webtool gratis gebruiken gedurende 6 maanden en dat voor maximaal 10 pc’s. Een cadeau ter waarde van minstens 60 euro! Registreer je wel voor 28 juni 2011, want tot dan loopt deze promotie!

Daarnaast vind je op deze cd-rom een 90-dagen versie van Norton 360 v5.0, Internet Explorer 9, Firefox 4, avast! Free Antivirus 6.0 en een probeerversie van Paragon Hard Disk Manager 2011 Suite.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business