AWS, het cloudplatform van Amazon, kampt met een storing. Daardoor zitten een paar populaire webdiensten zoals Reddit en Foursquare met problemen. Op de statuspagina van Amazon Web Services staat te lezen dat er problemen zijn met een datacenter in de Amerikaanse staat Virginia. Specifiek gaat het om de Amazon Elastic Compute Cloud en de Amazon Relational […]

Advertentie

AWS, het cloudplatform van Amazon, kampt met een storing. Daardoor zitten een paar populaire webdiensten zoals Reddit en Foursquare met problemen.

Op de statuspagina van Amazon Web Services staat te lezen dat er problemen zijn met een datacenter in de Amerikaanse staat Virginia. Specifiek gaat het om de Amazon Elastic Compute Cloud en de Amazon Relational Database Service. Het bedrijf werkt naar eigen zeggen aan een oplossing.

Door die storing kampen webdiensten die klant zijn bij Amazon met problemen. Volgens Mashable zijn onder meer HootSuite, Reddit en Foursquare daarom slecht of niet bereikbaar.

Amazon Web Services of AWS is een dienst waar webbedrijven ruimte huren om hun onlinediensten aan te bieden. Zo hoeven ze niet zelf te investeren in servers en kunnen ze naargelang de nodige capaciteit uitbreiden. Onder meer Zynga, maker van het spel Farmville, gebruikt het platform.

Advertentie