Samsung brengt drie nieuwe externe harde schijven op de markt die snelheid moeten garanderen en ook goed op het bureau staan. De eerste twee opslagapparaten, de M2 Portable en C2 Portable, zijn draagbare harde schijven die tot 1 TB aan opslagvermogen in de compacte behuizing kunnen herbergen. De M2, het instapmodel, heeft een usb 3.0-interface […]

Advertentie

Samsung brengt drie nieuwe externe harde schijven op de markt die snelheid moeten garanderen en ook goed op het bureau staan.
De eerste twee opslagapparaten, de M2 Portable en C2 Portable, zijn draagbare harde schijven die tot 1 TB aan opslagvermogen in de compacte behuizing kunnen herbergen. De M2, het instapmodel, heeft een usb 3.0-interface met terugwaartse compatibiliteit voor usb 2.0, terwijl de duurdere C2 SuperSpeed usb 3.0 (maximaal 5 gbps)aan boord heeft en wordt geleverd met eigen back-upprogramma en schijfbeheerder.

Naast de M2 en C2 presenteert Samsung ook de desktopopslag M3 Station, die in opslagcapaciteiten van 1, 1,5 en 2 TB beschikbaar zal zijn. De M2 zal vanaf 69 euro kosten, terwijl zowel de C2 Portable en M3 Station vanaf 79 euro beschikbaar zijn. Alle drie de producten zijn vanaf mei in de winkel te zien.