Nieuws

Azlan verdeelt Meru Networks

Azlan, de Enterprise Division van Tech Data, heeft het Amerikaanse Meru Networks in portfolio genomen. Voor Meru Networks is Europa een belangrijke groeimarkt.

Meru Networks is gespecialiseerd in gevirtualiseerde 802.11n draadloze netwerken. Met Azlan als distributeur stelt het bedrijf zijn oplossingen beschikbaar voor meer dan 100.000 IT-resellers in Europa.
 

Dankzij de samenwerking met Meru Networks breidt Azlan zijn portfolio in het WLAN-marktsegment verder uit. De oplossingen van Meru moeten de resellers toelaten meer toegevoegde waarde te bieden aan hun klanten en zich zo als VAR te differentiëren. Europa is voor Meru Networks een belangrijke groeimarkt omdat veel van de bestaande WLAN-infrastructuur er inmiddels aan vervanging toe is.
 

Meltdown vermijden
De oplossingen van Meru Networks zijn erop gericht de klant betrouwbare en beschikbare wifinetwerken aan te bieden. Door de stijgende verkoop smartphones en tables – iPhone en iPad voorop – merkt het bedrijf heel wat vraag naar een wifi-omgeving waarop de gebruikers met hun nieuwe mobiele toestellen terecht kunnen. Investeren in een wifi-infrastructuur is vaak nodig, aldus Meru Networks, om op korte termijn een wifi meltdown te vermijden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business