GRATIS demo ontbijt sessie Wij nodigen U graag uit op onze allereerste gratis ontbijt demo sessie   Neem deel en maak kans om een tablet PC te winnen.  Meer en meer bedrijven wensen hun IT te “outsourcen” aan een professionele partner. In tegenstelling tot vroeger, beseft men bij de KMO’s zeer degelijk dat dit beter […]

Advertentie

GRATIS demo ontbijt sessie

Wij nodigen U graag uit op onze allereerste gratis ontbijt demo sessie

 

Neem deel en maak kans om een tablet PC te winnen.

 Meer en meer bedrijven wensen hun IT te “outsourcen” aan een professionele partner. In tegenstelling tot vroeger, beseft men bij de KMO’s zeer degelijk dat dit beter op kwalitatieve infrastructuur in datacenters kan gebeuren, dan op eenvoudig materiaal ter plaatse.  KMO’s zoeken daarbij naar oplossingen die hen geboden worden door andere KMO’s. Zij zijn niet gewonnen voor de grote mastodonten  van deze wereld, maar willen beroep doen op een aanspreekpunt dat hun belang voor flexibiliteit begrijpt en ondersteunt.

De gedachte dat virtualisatie enkel voor de grote multinationals voordelig is, behoort niet meer tot deze tijd.

Vandaag de dag is het zeker interessant voor de KMO om doordacht om te springen met zijn IT infrastructuur.  Voor welke ondernemer is evolutie en technologie nu niet belangrijk?  Welke zaakvoerder denkt niet na over besparingen zonder te willen inbreuk doen op meegaan met de vooruitgang?   Stilstaan is achteruit gaan! 

Kom een kijkje nemen en ontdek zelf hoe onze dienst in elkaar zit.

Vergeet vooral jullie visitekaartjes niet, want dit is ook een ideale netwerkgelegenheid!