Er duiken screenshots op van de appstore die in Windows 8 komt te zitten. De beelden tonen gelijkenissen met de Apple App Store en het Ubuntu Download Center. Uit de beelden kunnen we afleiden dat je via de applicatiewinkel zowel games als zakelijke toepassingen zult kunnen downloaden. Het gaat hierbij niet enkel om Microsoft-software, maar […]


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Er duiken screenshots op van de appstore die in Windows 8 komt te zitten. De beelden tonen gelijkenissen met de Apple App Store en het Ubuntu Download Center.

Uit de beelden kunnen we afleiden dat je via de applicatiewinkel zowel games als zakelijke toepassingen zult kunnen downloaden. Het gaat hierbij niet enkel om Microsoft-software, maar ook om software van derde partijen.

De beelden dateren van enige tijd geleden maar vinden nu pas hun weg naar het grote publiek via de Chinese site Cnbeta.com.

Eerste beelden Windows 8 app store

Meteen wordt duidelijk waarom Microsoft zich de laatste tijd verzet tegen het alleenrecht dat Apple claimt op de naam App Store. De softwaregigant vindt dat die naam te algemeen is.