Adobe CS5.5 kan je ook huren

De nieuwe versie van Creative Suite is voortaan ook in huurmodel verkrijgbaar. Adobe wil zo flexibeler zijn naar zijn klanten.

Wie liever geen drieduizend euro uitgeeft aan Creative Suite 5.5, CS5.5 voor de vrienden, kan de software vanaf nu voor een vast maandelijks bedrag huren. Gebruikers kunnen kiezen om per maand te verlengen, of meteen een jaar te abonneren. In beide gevallen wordt er wel telkens per maand betaald.

Concreet zal de software elke maand verbinding maken met de server van Adobe om de betaling te checken en vervolgens de geldigheid te verlengen. Wanneer zich hier een probleem voordoet, bijvoorbeeld met de geldigheid van de kredietkaart, krijgt de gebruiker vijf dagen om het probleem op te lossen. Het is dus niet zo dat de software dienst weigert mocht je internetverbinding op de dag van de verlenging uitvallen.

Ook losse onderdelen
Het huurmodel is enkel verkrijgbaar vanaf CS5. Maar naast de suites zijn ook de losse producten zoals Photoshop, Dreamweaver en Flash Professional op maandbasis te verkrijgen. Alleen voor Fireworks, InCopy en Audition is dit niet het geval. Wie liever de software in één keer volledig koopt, kan dit uiteraard blijven doen.

De prijzen van elk softwarepakket en de respectievelijke totaal-, maand- en jaarprijzen voor zowel de Engelse als de Nederlandstalige versie kan je hieronder vinden. Let wel op, de prijzen zijn exclusief btw.

Adobe CS5.5 te huur

Adobe CS5.5 voortaan ook te huur

Adobe wil met het huurmodel meer flexibiliteit bieden, bijvoorbeeld voor freelancers of voor wie maar één product van de Creative Suite-collectie gebruikt. Zo krijg je als abonnee steeds de meest recente versie. Tot slot hoopt het bedrijf met de aanpak ook nieuwe gebruikers aan te trekken.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business