Nieuws

Easy-m opent nieuw verkooppunt in Lommel

Apple Premium Reseller Easy-m heeft in Lommel zijn zevende verkooppunt geopend. Van daaruit wil het bedrijf het noorden van Limburg en het zuiden van Nederland bedienen.

Het nieuwe verkooppunt kreeg als zogenaamde shop-in-the-shop onderdak in het Sony Experience Center in Lommel. Het gaat om een verkooppunt van vijftig vierkante meter. De nadruk ligt op Apple-producten en accessoires.

De convergentie tussen tv, hifi en IT is ook het Sony Experience Center niet ontgaan. "De iPhone kan daarbij dienst doen als afstandsbediening voor een Sony-tv”, zegt Rob Claes van het Sony Experience Center in Lommel. “Voor ons is het gamma van Easy-m dan ook complementair.”

Verder groeien
Met Lommel als uitvalsbasis wil Easy-m het noorden van Limburg en het zuiden van Nederland bedienen. “We hebben in het Sony Experience Center een goede partner gevonden”, zegt Annick Maes, zaakvoerder van Easy-m. “Door verder te groeien kunnen we ook meer investeren in onze hersteldienst en in opleiding.” Daarnaast maakt Easy-m ook werk van een team dat specifiek gericht is op de ondersteuning van bedrijven, met name om de iPad optimaal in te zetten bij mobiele medewerkers en het management.

Easy-m realiseerde in 2010 een omzet van twintig miljoen euro. Het bedrijf is Apple Premium Reseller, Apple Solutions Expert voor het onderwijs, Apple Authorised Service Provider en Apple Solution Expert Server & Storage. Daarnaast is Easy-m ook partner van onder meer Microsoft, Adobe, Lacie en Brother.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business