Nieuws

Ingram Micro verdeelt BlackBerry Mobile Voice System

Ingram Micro BeLux biedt als eerste in België het BlackBerry Mobile Voice System (MVS) aan. De oplossing brengt features van de vaste telefoon naar de smartphone. Dat moet voor lagere kosten, meer bereik en een betere bereikbaarheid zorgen.

Met de toevoeging van BlackBerry MVS breidt de telecomdivisie van Ingram Micro haar samenwerking met RIM verder uit. MVS integreert met een heleboel telecommunicatie-omgevingen. Dat laat een onderneming toe meer toegevoegde waarde te halen uit haar bestaande PBX-systeem.

BlackBerry MVS zorgt voor een mobiele versie van telefoniefunctionaliteit zoals het doorschakelen en filteren van oproepen, en het switchen tussen verschillende oproepen. BlackBerry MVS is eigenlijk de interface tussen de BlackBerry Enterprise Server en de telefooncentrale van een onderneming.

Innovatie
“Met BlackBerry MVS bieden we onze klanten een innovatieve oplossing aan”, zegt Pierre-Yvon Mechali, Executive Director en General Manager van de Telco Division bij Ingram Micro EMEA. “We merken dat er veel interesse voor bestaat. In verschillende landen hebben we de training al opgestart. We zijn ervan overtuigd dat BlackBerry MVS voor onze resellers een mooie opportuniteit biedt.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business