Nieuws

GFI neem Arès over

GFI heeft het Franse ICT-bedrijf Arès overgenomen. Met de acquisitie verdubbelt het bedrijf zijn positie op de Luxemburgse markt.

GFI legt voor Arès 2,9 miljoen euro op tafel. GFI behoudt 404 van de 457 medewerkers in Frankrijk en alle 29 medewerkers in Luxemburg. Daarmee verdubbelt het personeelsbestand in GFI Luxemburg: van 30 medewerkers naar 60. GFI breidt met de overname zijn dienstenportfolio op de Luxemburgse markt gevoelig uit, met naast het bestaande aanbod training en applicatiediensten ook een luik infrastructuurdiensten.

De activiteiten van Arès zijn complementair aan die van GFI. Door de acquisitie breidt GFI zijn portefeuille uit met klanten als de European Investment Bank in Luxemburg, APHP (de vereniging van alle 44 openbare ziekenhuizen in Parijs), het Franse Ministerie van Defensie, het Directoraat-Generaal van de Burgerlijke Luchtvaart (DGAC), Total, Bayer en Aramice.

Activiteiten versterken
2011 wordt voor GFI het jaar van de integratie. De groep verwacht een omzet van om en bij de 28 miljoen euro voor de overgenomen activiteiten. In 2012 zou die omzet al moeten groeien tot ruim 32 miljoen euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business