Microsoft levert momenteel een vroege versie van Windows 8 aan belangrijke OEM-fabrikanten, waaronder Hewlett-Packard. De softwaregigant stelt momenteel testbuild nummer 7971 beschikbaar via zijn Connect-website. Enkele grote OEM-fabrikanten waaronder HP kunnen de testversie downloaden door een speciale uitnodigingscode in te geven. Dat meldt Winrumors. Bèta in september? Verwacht wordt dat Microsoft in september een eerste […]

Advertentie

Microsoft levert momenteel een vroege versie van Windows 8 aan belangrijke OEM-fabrikanten, waaronder Hewlett-Packard.

De softwaregigant stelt momenteel testbuild nummer 7971 beschikbaar via zijn Connect-website. Enkele grote OEM-fabrikanten waaronder HP kunnen de testversie downloaden door een speciale uitnodigingscode in te geven. Dat meldt Winrumors.

Bèta in september?
Verwacht wordt dat Microsoft in september een eerste bèta van Windows 8 uitbrengt. Het nieuwe besturingssysteem zal mogelijk een tweede gebruikersinterface bevatten voor tablets. Begin dit jaar kondigde de technologiegigant aan dat Windows 8 ARM-chips zal ondersteunen.

Een Russische website heeft enkele screenshots weten te bemachtigen van de installatieprocedure van een andere vroege build van Windows 8.