Kaspersky presenteert de laatste versie van zijn wachtwoordbeheerder, zodat zakelijke gebruikers op het werk en onderweg veilig en eenvoudig al hun accountinformatie bij hebben. De Kaspersky Password Manager is een wachtwoordkluis die al je geheime gegevens voor creditcards, online accounts en ook software opslaat in een versleutelde kluis, die wordt opgeslagen op een aparte, eveneens […]


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Kaspersky presenteert de laatste versie van zijn wachtwoordbeheerder, zodat zakelijke gebruikers op het werk en onderweg veilig en eenvoudig al hun accountinformatie bij hebben.

De Kaspersky Password Manager is een wachtwoordkluis die al je geheime gegevens voor creditcards, online accounts en ook software opslaat in een versleutelde kluis, die wordt opgeslagen op een aparte, eveneens versleutelde locatie. Dankzij ondersteuning voor alle populaire browsers kun je vervolgens snel je wachtwoordinformatie ingeven, zonder het slachtoffer van gegevensdiefstal te kunnen worden.

De wachtwoordkluis springt na verloop van tijd automatisch op slot, waarna je hem kunt openen met een hoofdwachtwoord, maar ook met een Bluetooth-apparaat of een usb-sleutel. Kaspersky biedt verder comfort met een automatische invuller van webformulieren en een veilige manier om wachtwoorden met anderen te delen. Bovendien is het mogelijk de kluis mee te dragen op een usb-sleutel.

De Nederlandstalige versie van Kaspersky Password Manager is vanaf nu beschikbaar op de Nederlandse Kaspersky-site en kost 19,95 euro voor een licentie voor 1 pc. Voor 3 of 5 licenties betaal je respectievelijk 29,95 euro en 49,95 euro.