Geen crashende sites meer Niets makkelijker dan online shoppen: geen sluitingstijden en je aankopen thuis bezorgd. Vente-Exclusive.com is een Belgische webwinkel die zijn leden producten van topmerken aanbiedt tegen fikse kortingen. Om de hoge piekbelastingen op de site te regelen, vond Vente-Exclusive.com een betrouwbare partner in Combell.   [download_file] De vraag van Vente-Exclusive.com Als online webwinkel […]

Advertentie

Geen crashende sites meer

Niets makkelijker dan online shoppen: geen sluitingstijden en je aankopen thuis bezorgd. Vente-Exclusive.com is een Belgische webwinkel die zijn leden producten van topmerken aanbiedt tegen fikse kortingen. Om de hoge piekbelastingen op de site te regelen, vond Vente-Exclusive.com een betrouwbare partner in Combell.

 

[download_file]

De vraag van Vente-Exclusive.com
Als online webwinkel was Vente-Exclusive.com op zoek naar een flexibele hostingpartner die meegroeit met het bedrijf en de hoge verkeerspieken op de website kan regelen.

De oplossing van Combell
De externe hosting op dedicated servers door Combell maakt meegroeien perfect mogelijk en regelt de hoge piekbelasting op het e-commerce platform. De piekbelasting wordt door load balancers op 2 dedicated  servers verspreid over 6 webservers, zodat alles vlot verloopt. De redundante database server set-up (1 actieve server waarvan alle inhoud synchroon gekopieerd wordt op een passieve server) beveiligt alle data.

 “Dankzij de virtualisatie kan Combell bij hoge pieken er bij wijze van spreken gewoon een server bij plaatsen”

 

Lees de volledige case onderaan in pdf.

Advertentie