Nieuws

Betrouwbare en snelle back-ups

8 back-uptools, Windows repareren (zonder herinstallatie), labtest van 18 zuinige desktopvoedingen, AMD Fusion versus Intel Atom

Snelle back-ups.
Neem je voorzorgen: kom alles te weten over de perfecte back-up. We vergelijken commerciële back-upsoftware, en sommen de beste, kant-en-klare back-upproducten voor je op. Geen excuses meer!

Windows herstellen
Iedereen weet het: op een dag gaat het mis met Windows. Deze zes supertips helpen je om Windows weer vlot te trekken. En dat zonder herinstallatie.

Verse tablets
De enige reden dat Apple de iPad 2 lanceert, is omdat de concurrentie staat de trappelen van ongeduld om de fakkel over te nemen. Of ze daarin slagen, lees in je in onze (p)reviews van de iPad 2, de BlackBerry PlayBook en de Samsung Galaxy Tab 10.1.

Desktopvoedingen
Hoeveel watt heeft een desktopcomputer eigenlijk nodig, en heeft het zin te investeren in een ‘groene’ voeding? Allemaal vragen waarop onze test een antwoord geeft. We voelen liefst 18 voedingen aan de tand.

Leven en werken in de cloud
Het internet valt niet meer weg te denken. Niet alleen voor communicatie, maar ook omwille van het feit dat steeds meer toepassingen die werken vanuit de cloud. Een stand van zaken

Inclusief DVD met 42 euro aan software!

Liefst drie waardevolle softwarepakketten bieden we je deze maand aan op onze dvd. We beginnen met SystemTweaker 2011, een eenvoudige maar handige tool om enkele veelgebruikte aanpassingen in Windows zonder moeite uit te voeren. Dit Nederlandstalige programma van Uniblue is normaal niet apart verkrijgbaar en vertegenwoordigt een waarde van bijna 25 euro. Dit aanbod geldt enkel voor wie zich online registreert voor 31 mei 2011. Snel zijn is dus de boodschap.

Daarnaast bieden we je in speciaal e-bookformaat ‘De Complete Securitygids‘ aan. Dit werk behandelt in meer dan 250 pagina’s de belangrijkste tools en tips om veiliger met je pc te werken. Retroliefhebbers zullen dan weer in hun nopjes zijn met de volledige versie van het jaren 90-game Raptor: Call of the Shadows, een cadeau ter waarde van 4,99 euro aangeboden door DotEmu.com. En tot slot vind je op onze dvd de volledige installer, zowel 32 als 64 bits, van Service Pack 1 voor Windows 7, samen met een selectie van topsoftware. Snel aan de slag!

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business