Nieuws

Skillteam nieuwe reseller van Webroot

Skillteam is een nieuwe reseller van de internetsecurityoplossingen van Webroot. IBM-dochter Skillteam heeft de producten sinds begin maart in portefeuille.

Het productportfolio van Webroot bestaat uit drie diensten: Webroot Web Security Service, Webroot E-mail Security Service en Webroot E-mail Archivering. Skillteam biedt de producten van Webroot aan binnen de Business Units ‘Infrastructure Integration Services’ en ‘Strategic Managed Services’ via een co-branded constructie.

“Als aanvulling op onze dienstverlening zijn we gericht op zoek gegaan naar een cloud-oplossing voor onze security-diensten”, zegt Steve Dierckens, algemeen directeur van Skillteam. “Gezien de ontwikkelingen in de markt rond de cloud, willen we als IT-dienstverlener onze klanten meer aanbieden dan enkel traditionele diensten.”

Klaar voor de cloud
Volgens Skillteam zijn de KMO- en Enterprise-segmenten klaar voor de cloud. “In onze zoektocht naar een partner kwamen we al snel uit bij Webroot. Dat is één van de weinige spelers in onze markt die security-diensten in de cloud aanbiedt.” Skillteam kan voor Webroot uitgroeien tot een belangrijk verkoopkanaal, onder meer door de duidelijke profilering van het bedrijf in de KMO- en Enterprisemarkt in België en de financiële sector in Luxemburg.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business