Nieuws

MathComputers wint Europese wedstrijd voor Norton-resellers

Davy Mathues van MathComputers is de winnaar van de internationale wedstrijd voor Norton-resellers. Hij is de trotse eigenaar van een Lotus Elise.

Van november tot januari organiseerde Norton een actie voor Norton-resellers uit heel Europa. De actie was ontwikkeld om resellers aan te moedigen hun kennis over Norton-producten te verbeteren, de verkoop te stimuleren, bezoekers te trekken naar de Norton Partner Portal (NPP) en nieuwe dealers te werven.

Meerwaarde
Een groot aantal resellers uit heel Europa nam deel aan de wedstrijd, onder hen ook heel wat resellers uit België. Het initiatief leverde de Norton Partner Portal vele nieuwe leden op. “De wedstrijd toont aan dat we onze resellers een mooie meerwaarde bieden, zowel met de producten als met de acties”, zegt Christel Van der Perre, Marketing Manager bij Norton.

Tijdens de actie wonnen verschillende Belgische partners een tablet. Davy Mathues, zaakvoerder van MathComputers uit Herk-de-Stad, ging met de hoofdprijs aan de haal. Hij won de Lotus Elise. De auto werd intussen overhandigd bij Frédéric Koninckx Motors in Antwerpen. MathComputers maakt deel uit van de Connect IT-groep.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business