Nieuws

Red Hat partnerevenement in Dublin

De Red Hat EMEA Partner Summit vindt dit jaar plaats van 5 tot 8 juni in Dublin. Partners uit de EMEA-regio krijgen er een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van open source cloud computing, virtualisatie, middleware en managementtechnologieën.

De Red Hat EMEA Partner Summit is bedoeld voor Red Hat-distributeurs, system integrators, JBoss-partners, ISV’s, OEM’s, resellers en trainingpartners. Leden van het Red Hat-kanaal komen er samen om informatie te verzamelen, maar ook om kennis en ervaring uit te wisselen.

Het evenement heeft dit jaar een sterke focus op cloud computing en virtualisatie. Red Hat zal er zijn langetermijnvisie op de cloud uitleggen. Namens Red Hat spreken onder anderen CEO Jim Whitehurst en Paul Cormier, Executive VP Products & Technologies. Whitehurst zal onder meer de mogelijkheden voor het kanaal schetsen. Cormier zal de technologische roadmap van Red Hat toelichten, waarbij de nadruk ligt op de plannen voor de cloud en de kansen die door de cloud mogelijk worden gemaakt.

“Het is belangrijk voor Red Hat dat onze partners succesvol zijn”, zegt Petra Heinrich, verantwoordelijk voor Partners & Alliances bij Red Hat. “De Red Hat EMEA Partner Summit is een cruciaal onderdeel in onze partnerstrategie, zeker nu de industrie opschuift richting cloud en virtualisatie.” Tijdens het evenement kunnen Red Hat-partners samenwerken met andere leden van de community, onder meer rond het uitbouwen van clouddiensten.

Meer informatie over de Red Hat EMEA Partner Summit is te vinden op: //www.europe.redhat.com/mktg/partnersummit/2011

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business