Nieuws

Jan Hoet nieuwe Commercial Manager België bij Azlan

Jan Hoet brengt ruim twintig jaar ervaring in de IT-wereld mee naar Azlan. Hij bekleedde onder meer verschillende sales- en channelfuncties bij Fujitsu en bij Fujitsu Siemens Computers. Voor hij bij Azlan aan de slag ging, werkte Jan Hoet als VP Sales Benelux, DACH & Zuid-Europa bij YCD Multimedia.

Als Commercial Manager België van Azlan stuurt Jan Hoet het Belgische verkoopsteam aan. Hij moet ook verder de Azlan-strategie uitbouwen en nieuwe opportuniteiten ontdekken. In zijn nieuwe rol bij Azlan rapporteert Jan Hoet aan Benelux-directeur Peter Hoekstra.

One-stop-shop
Tech Data heeft zich de voorbije tijd duidelijk geprofileerd als one-stop-shop. Het bedrijf heeft de sterk gespecialiseerde value add-oplossingen daarbij ondergebracht in Azlan. Dankzij de overnames van storagedistributeur Source en de virtualisatiedistributeur CDG is het belang van Azlan voor Tech Data op korte tijd snel gegroeid. Een groep channel managers treedt daarbij op als contactpunt voor het hele value add-portfolio. Zij vangen de vraag van de reseller op en sturen die zo nodig door naar de gespecialiseerde vendorteams.

De aanstelling van Jan Hoet past in de strategie om de verkoopactiviteiten van Azlan lokaal te organiseren. “Daar geloven we heilig in”, stelt directeur Peter Hoekstra. “België en Nederland behouden elk hun eigen value add-verkoopteam.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business