Sitecom lanceert nieuwe routers met ingebouwde antivirusbeveiliging. Ideaal voor iedereen die meer zekerheid wil op het internet. Sitecom lanceert met zijn nieuwe reeks routers een uniek product op de consumentenmarkt. De meeste nieuwe X-series 2.0 bevatten namelijk Cloud Security. Hiermee biedt Sitecom eigenlijk een extra beveiligingsschil in het internetnetwerk. Het is belangrijk om te benadrukken […]

Advertentie

Sitecom lanceert nieuwe routers met ingebouwde antivirusbeveiliging. Ideaal voor iedereen die meer zekerheid wil op het internet.

Sitecom lanceert met zijn nieuwe reeks routers een uniek product op de consumentenmarkt. De meeste nieuwe X-series 2.0 bevatten namelijk Cloud Security. Hiermee biedt Sitecom eigenlijk een extra beveiligingsschil in het internetnetwerk. Het is belangrijk om te benadrukken dat het hier over een aanvulling gaat van een antivirus. Het wordt aangeraden dat je steeds een antiviruspakket hebt geïnstalleerd op je computer.

De nieuwe dienst is gratis de eerste zes maanden, daarna kun je een abonnement nemen op de dienst. Een half jaar kost 9,99 euro, terwijl een jaar 14,99 euro kost. Een interessant bedrag gezien de gemiddelde prijs van een antiviruspakket. Sitecom lanceert zes nieuwe routers, gaande van X1 tot X6, waar de laatste het topmodel is. De meest interessante routers zijn de X4, X5 en de X6.

Alle drie zijn het gigabit routers. De X5 heeft ook dualband die zowel op 2,4 GHz als 5 GHz uitzendt. Het topmodel is de X6, die bovenop de dubbele zendertechnologie ook nog eens een hogere theoretische maximumsnelheid draagt van 450 Mbit/s. Dit is 150 Mbit/s hoger als we kijken naar de huidige WiFi n-standaard. De volledig vernieuwde line-up is verkrijgbaar vanaf midden april.

Advertentie