Nieuws

CA en partners optimistisch over economie en IT-uitgaven

De partners van CA Technologies in de Benelux zien het komende jaar met vertrouwen tegemoet. Volgens de CA Technologies Channel Index 2011 voorspelt 88% van de partners een

verbetering van de economie, terwijl 77% verwacht dat de IT-uitgaven van klanten
in 2011 zullen stijgen. Dat is een behoorlijke verbetering ten opzichte van vorig jaar.

CA voert jaarlijks onderzoek naar de vooruitzichten voor de IT-industrie. De partners van CA verwachten dat de grootste stijging van de IT-uitgaven plaats zal vinden bij cloud computing en virtualisatiebeheer. De uitgaven voor de cloud lijken de opwaartse trend van de voorbije twee jaar verder te zetten. Zowat 70% van de partners in de Benelux verwacht een stijging en geeft aan dat die sterk zal bijdragen tot de hogere IT-budgetten waar de partners dit jaar rekening mee houden.

Groeikansen
Ook de stijging van de investeringen in virtualisatiebeheer lijkt niet af te nemen. Zowat driekwart van de partners verwacht ook dit jaar een toename. Dat verbaast niet, gezien de cruciale rol hiervan in de overgang naar de cloud. “De index toont aan dat veel van onze partners in de Benelux een verbetering van de economie verwachten”, aldus David Griffiths, VP Partners, Allianties en MSP’s in Europa bij CA Technologies. “Door de aanhoudende stijging van de uitgaven voor cloud computing liggen er op dit gebied enorme groeikansen.”
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business