TomTom brengt zijn HD Traffic verkeersinformatie naar je browser. Zo kun je in Europa en Zuid-Afrika de verkeerssituatie accuraat inschatten. TomTom wil de database van zijn HD Traffic verkeersinformatie zo optimaal mogelijk benutten en maakt het voor iedereen zichtbaar via het internet. Elke twee minuten wordt de verkeerskaart vernieuwd, wat het ideaal maakt voor iedereen die […]

Advertentie

TomTom brengt zijn HD Traffic verkeersinformatie naar je browser. Zo kun je in Europa en Zuid-Afrika de verkeerssituatie accuraat inschatten.

TomTom wil de database van zijn HD Traffic verkeersinformatie zo optimaal mogelijk benutten en maakt het voor iedereen zichtbaar via het internet. Elke twee minuten wordt de verkeerskaart vernieuwd, wat het ideaal maakt voor iedereen die de weg op moet en snel een blik wil werpen op eventuele verkeersproblemen.

De grootste troef van HD Traffic is het bereik van wegen. Waar andere websites meestal de snelwegen dekken, brengt TomTom ook verkeersinformatie van secundaire wegen en stadswegen. Om alle problemen in een oogopzicht te zien, clustert TomTom verkeersproblemen in een icoon met de totale vertraging. De website toont voorlopig enkel verkeersinformatie in 17 Europese landen en Zuid-Afrika. Je kunt TomTom HD Traffic informatie terugvinden via www.tomtom.com/livetraffic.
 

Advertentie