Nieuws

Microsoft is beste Belgische werkgever

?De winkelketen Schoenen Torfs en het softwarebedrijf Microsoft zijn door de Vlerick Management School gelauwerd als de twee beste Belgische werkgevers. Voor Torfs is dat het geval in de categorie bedrijven met meer dan 500 werknemers, voor Microsoft bij de bedrijven met minder dan 500 werknemers.

Het gaat om een wedstrijd waarbij de mening van de eigen werknemers van het bedrijf zwaar doorweegt in de eindrangschikking, die door Vlerick-experts wordt opgemaakt.

Voor Schoenen Torfs is het al de derde uitverkiezing tot beste werkgever. Torfs wordt door de eigen werknemers geprezen om de familiegerichte personeelsaanpak. In de categorie grote bedrijven eindigen Randstad op de tweede en KBC op de derde plaats.

[related_article id=”161452″]

Tweede keer voor Microsoft
Microsoft kaapt voor de tweede keer de eerste prijs weg. Het informaticabedrijf wordt door het eigen personeel en door Vlerick geloofd om zijn aandacht voor ‘het nieuwe werken’ en de combinatie werk-privéleven. In dezelfde categorie eindigde SAS Institute als tweede en Accent Jobs for People als derde.

Speciale awards zijn er voor KBC, Cisco Systems en Mars voor hun inspanningen in levenslang leren, diversiteit en inspirerend leiderschap.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business