Nieuws

Personeelsbestand Easy-m stijgt met de helft

Apple Premium Reseller Easy-m wierf de voorbije zes maanden vijftien nieuwe medewerkers aan. Daarmee steeg het personeelsbestand met de helft, tot 45 medewerkers.

Easy-m bewijst dat een sterke personeelsgroei in de retail nog altijd mogelijk is, ook in de nasleep van de crisis. Easy-m opende in september vorig jaar in Sint-Truiden zijn zesde winkel. In Mechelen verhuisde Easy-m naar een nieuw winkelpand, dubbel zo groot als het vorige. De andere vestigingen van Easy-m bevinden zich in Herentals, Leuven en Turnhout.

Easy-m werkt met een groot aanbod, waar een uitgebreid logistiek apparaat achter zit. Het bedrijf vult de zes winkels meerdere keren per week aan. Zowel de verkoop als de hersteldienst namen vorig jaar in omvang toe. Een groeiend bedrijfsgebeuren brengt meer marketingactiviteiten met zich mee, wat een fulltime marketing verantwoordelijke rechtvaardigt.

"Voor je het weet zit je zo aan vijftien nieuwe medewerkers", constateert zaakvoerder Annick Maes. Easy-m voert daarbij een mensvriendelijk personeelsbeleid. "Een diploma is voor mij niet zo belangrijk. Het enthousiasme voor onze producten en de motivatie om bij ons te werken schat ik hoger in. Mensen zonder diploma verdienen voor mij evengoed een kans. Juist doordat je ze een kans geeft, presteren ze soms nog beter dan anderen."

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business