HP voegt een zakelijke alles-in-een pc toe aan zijn gamma. De Omni Pro 110 PC heeft een 20-inch widescreen monitor en een degelijke processor. De Omni Pro 110 PC is met zijn bescheiden uiterlijk meer gericht op de ondernemer met weinig ruimte op het bureau. De display heeft een anti-weerspiegelingslaag en beschikt over een geïntegreerde […]

Advertentie

HP voegt een zakelijke alles-in-een pc toe aan zijn gamma. De Omni Pro 110 PC heeft een 20-inch widescreen monitor en een degelijke processor.

De Omni Pro 110 PC is met zijn bescheiden uiterlijk meer gericht op de ondernemer met weinig ruimte op het bureau. De display heeft een anti-weerspiegelingslaag en beschikt over een geïntegreerde webcam in de schermrand voor videoconferenties. Ook zijn een microfoon en stereospeakers aanwezig.

Kopers kunnen kiezen tussen een Intel Pentium en Intel Core 2 Duo Processor, tezamen met 4 GB DD3 SDRam. HP levert energiebeheersoftware uit eigen keuken om de desktopcomputer energie-efficiënt te maken. Extra’s: een multicard reader, geïntegreerde Wifi-kaart en een LightScribe dvd-brander.

HP heeft de Omni Pro 110 PC al in Amerika op de markt gebracht voor prijzen vanaf 639 dollar. Het is nog onbekend wanneer en voor hoeveel deze zakelijke alles-in-een pc op de Belgische schappen verschijnt.