BitDefender Internet Security 2011 heeft met succes alle criteria van de AV-Test-certificering van het derde trimester van 2010 doorstaan. De oplossing behaalde goede resultaten op vlak van de bescherming tegen malware-infecties en het herstel van geïnfecteerde computers. BitDefender werd samen met 23 andere beveiligingsoplossingen beoordeeld door een onafhankelijke testorganisatie in de categorieën ‘bescherming’, ‘herstel’ en […]


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!BitDefender Internet Security 2011 heeft met succes alle criteria van de AV-Test-certificering van het derde trimester van 2010 doorstaan. De oplossing behaalde goede resultaten op vlak van de bescherming tegen malware-infecties en het herstel van geïnfecteerde computers.

BitDefender werd samen met 23 andere beveiligingsoplossingen beoordeeld door een onafhankelijke testorganisatie in de categorieën ‘bescherming’, ‘herstel’ en ‘gebruiksvriendelijkheid’. De tests toonden aan dat BitDefender efficiënt te werk gaat op het vlak van de opsporing van malware, de desinfectie van systemen en de zorgvuldige verwijdering van problemen, zonder de systemen te vertragen en zonder zogenaamde false positives te melden.

Verkoopargument
Voor BitDefender is het certificaat van AV-Test een opsteker. De distributeurs van beveiligingsoplossingen kennen het niveau van de benchmarks van AV-Test. De score van BitDefender kan dan ook duidelijk fungeren als verkoopargument. Meer informatie en details over de resultaten van de test zijn te vinden op www.av-test.org/certifications.