Jabra lanceert een speakerphone voor in de auto met drie speakers en stemherkenning, zodat je een telefoontje kan opnemen zonder je handen van het stuur te halen.   De Jabra FREEWAY beschikt over drie interne luidsprekers, zodat de stem van een gesprekspartner met surroundgeluid door de auto klinkt. Omdat de speakerphone ook een streamfunctie heeft, […]

Advertentie

Jabra lanceert een speakerphone voor in de auto met drie speakers en stemherkenning, zodat je een telefoontje kan opnemen zonder je handen van het stuur te halen.
 

De Jabra FREEWAY beschikt over drie interne luidsprekers, zodat de stem van een gesprekspartner met surroundgeluid door de auto klinkt. Omdat de speakerphone ook een streamfunctie heeft, is het mogelijk om muziek van de mobiele telefoon of autoradio via de gadget af te spelen. Dankzij ondersteuning voor het A2DP-protocol is het ook mogelijk om aanwijzigen van de GPS te laten horen.
 

De FREEWAY heeft een dubbele microfoon aan boord om achtergrondgeluiden te verminderen. Met spraakherkenning is het mogelijk om gesprekken aan te nemen zonder het apparaat aan te raken en de FREEWAY kondigt van tevoren aan wie je wil bellen. Als het nummer onbekend is, zal de FREEWAY het telefoonnummer hardop doorgeven.

Jabra zal de FREEWAY half maart beschikbaar maken voor een nog onbekende prijs.

 

Advertentie