GN Netcom / Jabra Benelux CC&O breidt zijn distributiesamenwerking met ATIS Telecommunicatie uit van Nederland naar de hele Benelux. ATIS focust daarbij op de callcenter- en officeoplossingen (CC&O) van GN Netcom / Jabra. GN Netcom zette eerder zijn samenwerking met de Belgische distributeur Maitel stop. Voor zijn nieuwe distributiepartner gaf GN Netcom de voorkeur aan […]

Advertentie

GN Netcom / Jabra Benelux CC&O breidt zijn distributiesamenwerking met ATIS Telecommunicatie uit van Nederland naar de hele Benelux. ATIS focust daarbij op de callcenter- en officeoplossingen (CC&O) van GN Netcom / Jabra.

GN Netcom zette eerder zijn samenwerking met de Belgische distributeur Maitel stop. Voor zijn nieuwe distributiepartner gaf GN Netcom de voorkeur aan een bedrijf dat zich uitsluitend op het indirecte kanaal richt. ”We wilden ook een distributeur met een sterke focus op het aantrekken van nieuwe resellers”, zegt Michiel Struycken, regional manager Benelux bij GN Netcom. ”We mikken daarbij zowel op de telecom- als op de IT-markt.”

ATIS bleek de best passende distributeur. Het bedrijf bedient niet alleen de vertrouwde telecomresellers, maar kan ook nieuwe resellers aanbrengen. GN Netcom denkt daarbij vooral aan de resellers van IT- en Unified Communications-oplossingen. ”Onze headsets vormen een strategisch accessoire”, legt Michiel Struycken uit. ”Vaak is het de headset die bepaalt hoe de eindgebruiker een oplossing voor Unified Communications ervaart. Voor de IT-reseller schuilt hier dus zeker een mooie opportuniteit in.”

Directe ondersteuning
ATIS Telecommunicatie bestaat twintig jaar en is sinds drie jaar op de Belgische markt actief. De rol van het bedrijf bestaat erin de reseller begeleiden, zodat die de eindklant de juiste oplossing aanreikt. ”Dat verloopt via snel en direct contact met de reseller”, zegt Jan Mulder, directeur van ATIS Telecommunicatie. ”We hechten ook veel belang aan de directe ondersteuning van de naverkoop.”
 

Advertentie