Het gemak van altijd en overal je tablet of smartphone snel op te laden is bijzonder aantrekkelijk. We kennen ze ondertussen al langer, de draagbare batterijen die onderweg toestellen kunnen opladen. Helaas hebben ze meestal de eigenschap om traag op te laden en kunnen ze bovendien tablets geen tablets van stroom voorzien. Scosche goBAT II […]

Advertentie

Het gemak van altijd en overal je tablet of smartphone snel op te laden is bijzonder aantrekkelijk.

We kennen ze ondertussen al langer, de draagbare batterijen die onderweg toestellen kunnen opladen. Helaas hebben ze meestal de eigenschap om traag op te laden en kunnen ze bovendien tablets geen tablets van stroom voorzien. Scosche goBAT II brengt daar verandering in met een krachtige interne 5000mAh batterij en twee USB-poorten.

De goBAT II kan elk toestel dat laadt via USB opladen. Er zitten twee USB-poorten op het toestel. Een ervan laadt aan 2,1A om tablets van stroom te voorzien. De tweede poort zorgt voor 1A aan stroom voor smartphones. Scosche’s goBAT II kan een iPhone 2,5 keer volledig opladen, terwijl het de iPad voor 55% kan vullen. Beide USB-poorten kunnen zelfs tegelijk worden gebruikt in dringende noodgevallen. Op de goBAT II kun je door middel van vier LED’s zien wanneer je de batterij moet herladen. De Scosche goBAT II is online verkrijgbaar voor 89,99 dollar.