Het Nederlandse Eminent brengt een nieuwe HD-mediaspeler op de markt die het hoofdkwartier moet worden van al je digitale media. Het is mogelijk een harde schijf in te bouwen of zelf opslag aan te sluiten. De EM7167 heeft geen netwerkaansluiting en kan daarom alleen lokale opslag gebruiken om HD-films of muziek af te spelen. Je […]

Advertentie

Het Nederlandse Eminent brengt een nieuwe HD-mediaspeler op de markt die het hoofdkwartier moet worden van al je digitale media. Het is mogelijk een harde schijf in te bouwen of zelf opslag aan te sluiten.

De EM7167 heeft geen netwerkaansluiting en kan daarom alleen lokale opslag gebruiken om HD-films of muziek af te spelen. Je kunt daarbij kiezen zelf een externe harde schijf aan te sluiten via de usb 3.0 poort of een versie te nemen met een interne 3,5-inch harde schijf van 500 GB of 1 TB.

Eminent belooft brede codecondersteuning dankzij de nieuwe generatie Realtek 1055-chipset en helder geluid dankzij DTS downmix. Er zijn uitgangen voor usb-sticks en SD-geheugenkaarten en de Nederlandse fabrikant belooft vijf jaar garantie. De Eminent 7167 is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel. Voor de 500 GB-variant is een adviesprijs van 109 euro voorzien. De 1 TB-uitvoering zal 199 euro kosten.

Advertentie