Nieuws

Secutec zweert bij gespecialiseerde support

ICT-beveiligingsspecialist Secutec uit Aartselaar zag zijn omzet in 2010 met 68 procent stijgen tot 3,5 miljoen euro. Secutec verstevigt zijn marktpositie als verdeler van McAfee-licenties.

Het leeuwendeel van de activiteiten van Secutec richt zich op de verdeling en support van McAfee-licenties. Met een aandeel van 40 procent is Secutec hierin de Belgische marktleider. Bij de grotere bedrijven – meer dan 150 pc’s – voert Secutec de verkoop zelf uit. Voor het marktsegment tot 150 pc’s verloopt de verkoop via het resellerkanaal.

“Een groot deel van de McAfee-gebruikers is op zoek naar gespecialiseerde en diepgaande support”, zegt CEO Geert Baudewijns. Secutec bouwde een team uit van 22 medewerkers dat de eindgebruikers bijstaat. “Zowat 90 procent van de problemen en onregelmatigheden lossen we op zonder tussenkomst van de vendor. In 94 procent van de gevallen bieden we de eindgebruiker binnen de 24 uur een oplossing.”

Directe support
Een vaak gehoorde opmerking is dat de support van de vendors te traag en te weinig persoonlijk is. “Wij spelen rechtstreeks op die behoefte naar directe support in”, stelt Baudewijns. De expertise van Secutec maakt daarbij het verschil. Iedere dag komen er zowat 65.000 nieuwe malware-samples in omloop. Dat maakt het een hele opdracht om de antivirussystemen up-to-date te houden. “Veel belangrijker is echter dat een bedrijf dat antivirussysteem makkelijk over een groot park van werkstations kan verdelen”, aldus nog Geert Baudewijns.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business