1212.be krijgt een iPhone-variant. Maker European Directory Assistance (EDA) brengt een bètaversie uit voor de iPhone, die op maat gemaakt is voor de touchinterface van de Apple-telefoon. EDA zegt dat zowel particuliere als zakelijke nummers eenvoudig kunnen worden opgezocht en meteen worden gebeld. Er is ook een terugwaartse zoekfunctie voor het koppelen van telefoonnummers aan […]

1212.be krijgt een iPhone-variant. Maker European Directory Assistance (EDA) brengt een bètaversie uit voor de iPhone, die op maat gemaakt is voor de touchinterface van de Apple-telefoon.

EDA zegt dat zowel particuliere als zakelijke nummers eenvoudig kunnen worden opgezocht en meteen worden gebeld. Er is ook een terugwaartse zoekfunctie voor het koppelen van telefoonnummers aan de juiste naam en het is mogelijk gevonden nummers direct op te slaan in het telefoongeheugen.

De 12-12 app voegt verdere meerwaarde toe met het toevoegen van autosuggestie. Dankzij de GPS-functie van de iPhone is het bovendien mogelijk zoekopdrachten te doen naar bedrijven of adressen die zich in de nabijheid van de gebruiker bevinden.

De nieuwe iPhone-app is te vinden door 1212 in te typen in het zoekvenster van de iTunes Store. EDA bracht eerder ook een Android-applicatie uit voor het snel opzoeken van telefoonnummers.