Nieuws

Scoort je website goed bij Google?

Start-up Awali biedt dienstverlening rond Search Engine Optimization (SEO) en sociale media. Het bedrijf komt voort uit de samenwerking tussen EuroSys en SAGA Consulting.

Resellers die zich afvragen hoe het met hun aanwezigheid op het internet gesteld is, kunnen bij Awali een gratis SEO-analyse aanvragen. Het resultaat van die analyse zorgt voor inzicht in de sterke en zwakke punten van een website. De analyse vormt zo een eerste aanzet om – via gerichte ingrepen – beter te scoren bij de internetzoekmachines, Google voorop.

Search Engine Optimization is één van de diensten van Awali, het nieuwe bedrijf dat voortkomt uit de samenwerking tussen EuroSys en SAGA Consulting. Awali – ‘de eerste’ of ‘oorspronkelijke’ in het Swahili – positioneert zich als advies- en opleidingspartner voor online marketing en SEO. Het bedrijf bouwt zelf geen websites en werkt geen reclamecampagnes uit, maar treedt op als de schakel tussen de verschillende partners die een onderneming nodig heeft om haar online marketingplan uit te voeren.

Google en Facebook
Awali richt zich in de eerste plaats op Google en Facebook, met projectdiensten en advies rond Google Adwords, Google Analytics en Facebook-applicaties.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business