ATIS Telecommunicatie verdeelt het gamma callcenter- en officeoplossingen van GN Netcom – bekend onder de merknaam Jabra – sinds kort in België en Luxemburg. Eerder distribueerde het bedrijf de oplossingen enkel in Nederland. ATIS ziet de toevoeging van Jabra als een aanvulling op het huidige aanbod van het bedrijf in België en Luxemburg. ATIS Telecommunicatie […]

Advertentie

ATIS Telecommunicatie verdeelt het gamma callcenter- en officeoplossingen van GN Netcom – bekend onder de merknaam Jabra – sinds kort in België en Luxemburg. Eerder distribueerde het bedrijf de oplossingen enkel in Nederland.

ATIS ziet de toevoeging van Jabra als een aanvulling op het huidige aanbod van het bedrijf in België en Luxemburg. ATIS Telecommunicatie werkt uitsluitend via wederverkopers. Het bedrijf is dan ook actief op zoek naar nieuwe ICT- en telecompartner om de Belgische en Luxemburgse markt mee te bewerken. ”Jabra is een sterk merk, waarvan de producten duidelijk inspelen op de ontwikkelingen in de markt”, aldus Jan Mulder, Directeur ATIS Telecommunicatie BV.

GN Netcom ziet in ATIS Telecommunicatie dan weer een sterke partner voor België en Luxemburg. ”Bovendien was het bedrijf ons niet onbekend”, zegt Michiel Struycken, Regional Manager Benelux bij GN Netcom. ”ATIS is al jarenlange een sterke partner voor onze activiteiten in Nederland. De toegevoegde waarde die het bedrijf aan zijn distributie koppelt brengen we nu ook naar België en Luxemburg.”

Marktleider
GN Netcom is een Deense producent van headsetoplossingen. Onder de merknaam Jabra produceert GN Netcom headsets voor callcenters en kantooromgevingen. Er is ook een gamma voor de consumentenmarkt. GN Netcom heeft wereldwijd een marktaandeel van ongeveer 35 procent.
 

Advertentie