Nieuws

Mozilla test mobiele Firefox 4

Ontwikkelaars van Mozilla zijn klaar met een nieuwe testversie van de langverwachte Firefox 4-browser. Deze keer is het de variant voor mobiele toestellen die een update krijgt. Bèta 11 van de desktopversie van Firefox 4 wordt binnenkort verwacht.

De geüpdatete Firefox 4 bèta is specifiek voor toestellen die Google Android of Nokia Maemo draaien. Deze browser is naar verluidt sneller dan de standaardbrowser die Android aan boord heeft.

De mobiele browser van Mozilla is gebaseerd op dezelfde code als de desktopversie, die momenteel ook druk getest wordt. Een van de nieuwe functies in Firefox 4 is de ingebouwde Firefox Sync, waarmee je gegevens op verschillende apparaten kan synchroniseren.

Intussen werkt het desktopteam hard om bèta 11 (en mogelijk zelfs bèta 12) van Firefox 4 te kunnen lanceren voor eind februari. De ontwikkelaars bij Mozilla laten weten dat ze vooruitgang geboekt hebben en het aantal bugs al flink hebben kunnen terugbrengen, maar ze kunnen nog niet zeggen wanneer bèta 11 dan precies klaar zal zijn.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business