Nieuws

Amazon laat klanten mailen

Amazon heeft een nieuwe dienst toegevoegd aan zijn Web Services: Simple Email Service. De dienst is vooral gericht op zakelijke klanten die op deze manier makkelijk nieuwsbrieven kunnen versturen.

De focus van Simple Email Service ligt volgens Amazon op marketingmails. De dienst scant uitgaande berichten en kijkt of ze voldoen aan de standaarden van verschillende internetproviders, zodat ze niet in de spammap van de ontvanger belanden. "Gebruikers van Simple Email Service krijgen ook feedback over mails die ‘terugbotsen’, mislukte en gelukte afleverpogingen en eventuele klachten over spam", aldus Amazon.

Amazon Web Services is de verzamelnaam van een heleboel clouddiensten en -infrastructuur die Amazon al sinds 2006 aanbiedt.

Prijzen
De eerste gigabyte dataverkeer van Simple Email Service is gratis. Gebruikers van de Amazon EC2-clouddienst of van de applicatiebeheerder Elastic Beanstalk mogen elke dag tweeduizend mails gratis versturen. Wie meer mailings wil verzenden, betaalt 10 dollarcent per duizend e-mails.

Amazon rekent klanten ook tien dollarcent per gigabyte aan data die via het e-mailplatform binnenkomt. Uitgaand e-mailverkeer kost tussen 8 en 15 dollarcent per gigabyte, afhankelijk van hoeveel data een klant elke maand verstuurt.

Amazon Simple Email Service loopt momenteel in bèta, maar het internetbedrijf laat nieuwe klanten wel al toe om zich in te schrijven.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business