Minoc Business Press is niet alleen ‘op papier’ de grootste ICT-uitgever, ook online bieden wij een ongeëvenaard bereik. Al vanaf de start in 1998 was Minoc Business Press een sterke believer in het internet als uiterst krachtig en doeltreffend publicatiemedium. Vandaar dat we – in plaats van pure marketingsites te bouwen voor onze printtitels – […]

Advertentie

Minoc Business Press is niet alleen ‘op papier’ de grootste ICT-uitgever, ook online bieden wij een ongeëvenaard bereik.

Al vanaf de start in 1998 was Minoc Business Press een sterke believer in het internet als uiterst krachtig en doeltreffend publicatiemedium. Vandaar dat we – in plaats van pure marketingsites te bouwen voor onze printtitels – resoluut kozen voor de uitbouw van inhoudelijk sterke ICT-sites. Onze sites geven u de mogelijkheid om uw merk te promoten binnen een context van hoogwaardige informatie, gebracht door een team van redactionele online specialisten. Nieuws, productdossiers en analyses over de steeds veranderende IT-markt houden onze lezers op de hoogte van de technologische impact van de hedendaagse IT op zowel de eind- als de professionele gebruiker.

De bezoekers van onze sites zijn actieve en geëngageerde technologiegebruikers, die op zoek gaan naar betrouwbare, onafhankelijke en objectieve informatie. Die vinden ze hier in alle aspecten terug. Ook het uitgebreide aanbod aan zeer doelgerichte nieuwsbrieven biedt de mogelijkheid om het juiste doelpubliek in een juiste omgeving te bereiken.

Met een totaal van meer dan 3.238.058 pageviews per maand en niet minder dan 741.269 unieke bezoekers bieden onze sites (Clickx.be, ZDNet.be, ZDNet.nl, ITProfessional.be en ITReseller.be) een zeer uitgebreid en zeer gericht ICT-doelpubliek. De site belgiumdigital.com geeft u toegang tot een unieke community vangepassioneerde fotografen, met 4.231.682 pageviews en 413.650 unieke bezoekers per maand (CIM Metriweb & Google Analytics, augustus 2010)

Advertentie