Nieuws

Nokia E7 beschikbaar in februari

Wanneer je enkele jaren geleden aan een zakenman vroeg welke telefoon hij had, was het antwoord telkens hetzelfde: Nokia Communicator. Nu met alle smartphones dreigt deze naam te verdwijnen, maar Nokia doet toch een reanimatiepoging met de Nokia E7 Communicator.

De Nokia E7 is Nokia’s nieuwste smartphone met uitschuifbaar toetsenbord. De meest opvallende functies zijn 16GB opslag, een 8 megapixel met dual-LED flits en Nokia’s Ovi Maps. De E7 is gebaseerd op Nokia’s N8, ditmaal met fysiek toetsenbord. Het grote 4 inch AMOLED touchscherm moet ervoor zorgen dat je handig kunt werken overal waar je naartoe gaat.

De felbegeerde telefoon had al voor de feestdagen beschikbaar moeten zijn, maar nergens kon hij besteld worden. Daar komt nu verandering in dankzij een vermelding op Nokia’s e-shop in Finland. Daar is de nieuwe communicator te bestellen, met leverdatum in februari. Dit zou betekenen dat ergens volgende maand de eerste modellen in Europa verkrijgbaar zullen zijn. Voorlopig kan nog geen enkele Belgische leverancier deze leverdatum bevestigen.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business