Nieuws

Hitachi stuurt Europese organisatie bij

Hitachi Data Systems heeft in zijn Europese structuur enkele organisatorische wijzigingen doorgevoerd. Het bedrijf versterkt onder meer zijn Europese teams voor Channels en Solution Marketing & Business Development.

De nieuwe teams van storageleverancier Hitachi hebben een matrixstructuur van productgesegmenteerde business units en horizontale functies. Dat moet leiden tot een betere ondersteuning van de regionale EMEA-teams. Met Bob Plumridge heeft Hitachi ook een Europese CTO aangesteld. Hij zal de grotere klanten en channelpartners bijstaan met technisch advies.

Business units en horizontale functies
Hitachi heeft vier nieuwe business units gedefinieerd. Zo moet de Enterprise Business Unit het marktbereik van het bedrijf verbreden, met name via het nieuwe Virtual Storage Platform. De Modular Business Unit moet het marktaandeel vergroten via de verbetering van applicaties en strategische samenwerkingsverbanden. De andere nieuwe business units zijn gericht op oplossingen voor ongestructureerde data en de ontwikkeling van nieuwe servers.

Hitachi koppelt de nieuwe business units aan verschillende horizontale functies, zoals de uitbouw van een Europese kanaalstrategie, inclusief de selectie van channel-partners en de ontwikkeling van channel-programma’s. Strategische marketing (waaronder alliantiemarketing) en operationele ondersteuning (ook voor het kanaal) zijn eveneens horizontaal georganiseerd, over de verschillende business units heen.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business