Nieuws

Scanner Fujitsu voor mobiele nomade

Fujitsu brengt een nieuwe ultramobiele variant uit van zijn ScanSnap-documentscanners. De lichte S1100 heeft een automatische documentlader en scant 8 pagina’s per minuut.

De ScanSnap S1100, een opvolger van de aanzienlijk zwaardere S1300 (350 gram tegenover 1 kg), heeft geen externe stroombron nodig om zijn werk te doen. Het aansluiten via een usb-kabel op laptop of pc is voldoende.
 

Volgens Fujitsu scant de S1100 tot acht A4-pagina’s per minuut en heeft geen moeite met documenten in andere formaten. De scanner lijnt scheve pagina’s automatisch uit en dankzij twee invoermethoden kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig worden gescand.
 

Fujitsu levert de nieuwe mobiele scanner met een compleet softwarepakket dat scans naar de harde schijf transporteert in gangbare documentformaten als PDF, DOC, of XLS. Ook zijn applicaties toegevoegd die een directe band met het web hebben, zoals het digitale notitieboek Evernote. Tenslotte is CardMinder aanwezig voor het inscannen en sorteren van visitekaartjes.
 

De ScanSnap S1100 is vanaf nu beschikbaar voor een adviesprijs van 197,23 euro inclusief btw.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business