Selligent heeft Mieke De Ketelaere aangeduid als Director Product Marketing & Technology Alliances. De benoeming moet de uitbreidingsplannen van Selligent ondersteunen. Mieke De Ketelaere zal de internationale ontwikkeling van Selligent en de strategie rond partnerships ondersteunen. Tegelijk zal ze ook de communicatie met de klanten versterken. De Ketelaere brengt zeventien jaar ervaring rond CRM-systemen en […]


Selligent heeft Mieke De Ketelaere aangeduid als Director Product Marketing & Technology Alliances. De benoeming moet de uitbreidingsplannen van Selligent ondersteunen.

Mieke De Ketelaere zal de internationale ontwikkeling van Selligent en de strategie rond partnerships ondersteunen. Tegelijk zal ze ook de communicatie met de klanten versterken. De Ketelaere brengt zeventien jaar ervaring rond CRM-systemen en marketing mee naar Selligent.

Voor ze naar Selligent overstapte, bekleedde Mieke De Ketelaere de functie van Business Development Manager bij SAS Institute Belux. Daar specialiseerde ze zich op het vlak van de ‘intelligence’ van klantgegevens – on- en offline – om over alle kanalen heen een totaalbeeld van de klant te creëren. Voordien werkte ze bijna vijf jaar als Product Solution Marketing Manager CRM bij Microsoft.